Resonaarin


konserttitoiminta


Resonaarin konserttitoimintaan on vakiintunut vuosien varrella useita eri muotoja. Pyrimme paitsi tarjoamaan kaikille musiikkiopiston oppilaille esiintymismahdollisuuksia, myös edistämään muusikkouden tasa-arvoa nostamalla erilaiset oppijat näkyville ja arvostetuiksi muusikoiksi muiden rinnalle.

Resonaari soi -konsertin laulaja

Oppilasesityksiä kuullaan soittajaisissa

Musiikkiopiston lukukausien päätteeksi, joulu- ja toukokuussa, järjestämme soittajais-iltoja, joissa musiikkiopiston oppilaat pääsevät esiintymään vanhemmille ja kanssaopiskelijoille. Soittajaisesiintyminen antaa lukukauden opiskelulle selkeän tavoitteen ja oppilaat pääsevät jakamaan osaamistaan muille.  Soittajaisia järjestetään lukukauden päätteeksi neljänä iltana. Soittajaisiin on vapaa pääsy.

Bändit esiintyvät Club Resonaareissa

Musiikkiopiston oppilasmäärän ja bändien määrän moninkertaistuttua soittajaisista irrotettiin omiksi illoikseen bändi-illat, Club Resonaarit. Musiikkiopistossa treenaa noin 20-30 bändiä, joten oma klubi tuli tarpeeseen. Klubilla esiintyy yleensä 3 bändiä. Klubeja järjestetään lukuvuoden aikana 2-5. Club Resonaareihin on vapaa pääsy.

Resonaari soi -konsertin rumpali

Valoilmiö –konsertissa tunnelmoidaan Kulosaaren kirkossa

Perinteikäs Valoilmiö-konsertti järjestetään vuosittain, helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina tunnelmallisessa Kulosaaren kirkossa. Musiikkiohjelmasta vastaavat Resonaarigroup, Resonaarin kuoro ja muut Resonaarin musiikkiopiston oppilaat. Valoilmiö –konserttiin on vapaa pääsy.

Resonaari soi –konsertit kruunaavat kevään

Ainutlaatuiset konsertit Savoy-teatterissa, Helsingissä, ovat kevään odotetuin tapahtuma.  Resonaari soi –konserteissa esiintyvät vuosittain lähes kaikki Resonaarin musiikkikoulun bändit. Vierailijoiksi kutsutaan Suomen eturivin artisteja, mukana ovat olleet mm. Paula Koivuniemi, Maija Vilkkumaa, Samuli Edelmann ja Samuli Putro. Resonaari soi –konsertit ovat Resonaarin musiikkikoulun omaa tuotantoa.

Osta liput Resonaari soi -konserttiin 2022.

Katso tulevat tapahtumat

Katso kaikki
Katso kaikki

Kaipaatko esiintyjää tapahtumaasi?

Resonaarissa toimiva erilaisten oppijoiden ammattiyhtye Resonaarigroup sekä Resonaarin musiikkiopiston bändit ja oppilaat ovat innokkaita esiintyjiä. Muusikoitamme esiintyy erilaisilla kokooonpanoilla vuosittain niin yksityistilaisuuksissa kuin suurissa festivaali- ja konferenssitapahtumissa. Resonaarigroupiin voit tutustua täällä. Jos kaipaat esiintyjää tapahtumaasi, ota yhteyttä!

resonaari@resonaari.fi