Resonaari


palvelee


ammattilaisia


Resonaarin asiantuntijakeskus palvelee kaikkia musiikkia työssään käyttäviä sekä musiikista ja musiikin oppimisesta kiinnostuneita henkilöitä, järjestöjä, oppilaitoksia ja muita toimijoita.

Asiantuntijakeskus tekee kehittämistyötä, tarjoaa konsultaatioita ja koulutusta, toimii vertaiskehittämis- ja yhteishankkeissa eri toimijoiden kanssa sekä toimii vahvana vaikuttajana, jotta kaikki pääsisivät mukaan musisoimiseen ja musiikin oppimiseen.

Resonaari soi -artisti soittaa kitaraa
Resonaari soi -tapahtuman kitaristi Resonaari soi -tapahtuman kitaristi

Kaikki soittaa -verkosto

Musiikkikeskus Resonaarin ylläpitämä Kaikki soittaa -verkosto on ammattilaisille suunnattu ilmainen palvelu. Verkosto yhdistää ammattilaiset, jotka pitävät tärkeänä oppimisen tasa-arvoa sekä musiikin oppimisen ja tekemisen saavutettavuutta ja saatavuutta. Verkoston jäsenenä saat muun muassa osallistua koulutuksiin ja verkostotapaamisiin.

Palvelumme asiantuntijoille

Konsultoimme ja esittelemme toimintaamme

Pohditko miten musiikkitoimintaa voisi käynnistää tai kehittää? Oletko epävarma, miten kohdata oppijoiden erilaisuus? Ota yhteyttä niin pohdimme musiikkitoiminnan kysymyksiä kanssasi. Halutessasi voit myös tulla seuraamaan Resonaarin toimintaa.

Koulutamme

Resonaari tarjoaa koulutusta asiantuntijaluennoista aina pitkäkestoisiin koulutuksiin asti. Voimme räätälöidä koulutuksen kestoa ja aihetta eri kohderyhmille. Teemme mielellämme yhteistyötä myös muiden organisaatioiden ja koulutusta järjestävien tahojen kanssa. Kerro toiveesi ja kysy lisää.

Yhteistyöideat ovat tervetulleita

Onko sinulla hyvä idea tai musiikkitoiminnan sovellus tai malli, jota haluaisit testata ja kehittää? Ota yhteyttä niin mietitään, voisiko Resonaari tehdä yhteistyötä kanssasi ideasi toteuttamisessa ja vaikka uuden yhteisprojektin käynnistämisessä. Mielellämme myös ideoimme ja autamme alkuun.

Ota yhteyttä

Resonaarin asiantuntijapalvelut

Markku Kaikkonen
markku.kaikkonen@resonaari.fi

resonaari@resonaari.fi

Kaikki soittaa -verkosto

kaikkisoittaa@resonaari.fi

Resonaarin tapahtumat

Katso kaikki
Katso kaikki

Tutustu toimintaamme

Kuvionuotit®

Innovaatiot

Resonaarin projektit

Tue Resonaarin toimintaa

Jotta soitto soisi jatkossakin ja jotta yhä useampi erilainen oppija voisi nauttia soittamisen ilosta, tee lahjoitus Resonaarin hyväksi.