Resonaarissa


kaikki soittaa


Musiikkikeskus Resonaarissa toimii musiikkiopisto, ammattilaisille suunnattu asiantuntijapalvelu sekä ammattiorkesteri Resonaarigroup. Periaatteenamme on, että kaikki oppivat soittamaan.

Tutustu musiikkikeskukseen

Musiikkiopisto Resonaari toimii musiikin erityispedagogiikan kotimaisena sekä kansainvälisenä edelläkävijänä ja tarjoaa musiikin opetusta heille, jotka tarvitsevat oppimiseen erityistä tukea. Resonaarin innovaatiokeskus ja asiantuntijapalvelut palvelevat asiantuntijoita erityisosaamisellaan.

Tämän lisäksi musiikkikeskuksessa toimii musiikin tasa-arvoa edistävä Kaikki soittaa -verkosto sekä ammattiorkesteri Resonaarigroup.

Ajankohtaista

Katso kaikki
BESS Resonaari soi konsertissa Savoy-teatterissa 2023 yhdessä Resonaarin oppilaiden kanssa.
15.5.2023
Konsertit

Resonaari soi rokkasi jälleen – katso kuvat konsertista

Resonaari soi rokkasi jälleen – katso kuvat konsertista Kiitos kaikille upeasta konsertista! Resonaari soi -konsertin…
Katso kaikki

Resonaari eri osaajille

Musiikkiopisto

Kaikki soittaa -verkosto

Resonaarigroup-yhtye

Resonaarin oppilas soittaa kitaralla kuvionuotteja Resonaarin oppilas soittaa kitaralla kuvionuotteja

Kuvionuottien® avulla kaikki oppivat soittamaan

Resonaarissa käytetään opetuksen apuna ainutlaatuisia Kuvionuotteja, joissa viivaston ja nuottien sijaan käytetään värejä ja muotoja. Kuvionuoteilla on helppo oppia soittamaan. Oppilas kokee alusta alkaen onnistumisen iloa, joka lisää intoa ja motivaatiota soittamiseen.

Tule vapaaehtoiseksi soittokaveriksi

Resonaarissa opiskelevat lapset, nuoret ja aikuiset kaipaavat harjoittelukaveria vapaa-ajan musiikkiharrastukseensa. Jos olet soitto- tai laulutaitoinen, tule mukaan tukemaan innokasta musikanttia!

Tue Resonaarin toimintaa

Jotta soitto soisi jatkossakin ja jotta yhä useampi erilainen oppija voisi nauttia soittamisen ilosta, tee lahjoitus Resonaarin hyväksi.