Ajankohtaiset


oppilasasiat


Tältä sivulta löydät uusimmat oppilastiedotteet, tärkeät päivämäärät ja tapahtumat. Löydät tiedot myös oppilaan ja huoltajan Eepoksesta.

Resonaarin oppilas pitelee syntikkaa

Lukukauden tärkeät päivämäärät

9.1. kevätlukukauden opetus alkaa 12.1. opettajien tiimipäivä, ei opetusta. Torstain tunnit alkavat 19.1. 20.2.-26.2. talviloma, ei opetusta 7.4. ja 10.4. pääsiäinen, ei opetusta 1.5. vappu, arkipyhä, ei soittotunteja 1.-14.5. jatkoilmoittautuminen seuraavalle lukuvuodelle (Eepos) Kevätlukukauden päättyminen: 8.5. maanantai 2.5. tiistai 3. tai 10.5. keskiviikko (tarkista opettajalta huhtikuussa) 11.5. torstai 12.5. perjantai Korvaustunteja ja kevätsoittajaisia voidaan järjestää toukokuun loppuun asti. Kesä- ja heinäkuu lomaillaan.

Lukuvuosi 2023-24 alkaa 14.8.2023.

Seuraavat tapahtumat

Katso kaikki
Katso kaikki

Resonaarin hinnasto

Musiikkiopiston ehdot

Oppilaan opas

Eepoksesta

Resonaarissa on käytössä Eepos-palvelu, johon kirjaamme oppilastiedot. Eepoksessa oppilas ja huoltaja voivat:

  • Päivittää yhteystietoja ja määritellä kuvaus- ja julkaisuluvat
  • Tarkastella oppilaan kalenteria (opetuskerrat ja konsertit)
  • Hoitaa keväisin jatkoilmoittautumisen seuraavalle lukuvuodelle
  • Tarkastella opettajan kirjaamia ohjelmistoja ja muita kommentteja
  • Tarkastella soitinlainoja
  • Lukea oppilastiedotteet ja -viestit

Eepos-tunnukset on toimitettu sähköpostitse. Tunnuksia on kahdenlaisia: 1. Oppilastunnus. Kaikilla oppilailla, joille on merkitty oma s-postiosoite. 2. Huoltajatunnus. Kaikilla oppilaiden huoltajilla. Usean oppilaan huoltajilla on vain yksi tunnus, jolla pääsee seuraamaan kaikkien huollettavien opintoja. Oppilaat ja huoltajat kirjautuvat Eepokseen osoitteessa resonaari.eepos.fi. Mikäli Eepos-tunnus on unohtunut, löydät sen helpoimmin sähköpostistasi (lähettäjä Eepos-postitus). Pääset itse myös vaihtamaan unohtuneen salasanan. Ongelmatilanteissa apua saa toimistosta: resonaari@resonaari.fi

Mobiililaitteisiin on saatavilla maksuton Eepos-sovellus (AppStore / GooglePlay -kauppa). Sovellukseen voi kirjautua sekä oppilaan että huoltajan tunnuksilla. Sovellus antaa helpon ja turvallisen pääsyn tietoihin, ilmoittaa saapuneista viesteistä ja päivityksistä sekä näyttää oppilaan kalenterin ja oppilaitoksen tiedotteet. Sovellukseen kirjautuminen toimii samoilla tunnuksilla kuin Eepoksen selainversio. Sovellus muistaa kirjautumisen, joten riittää että kirjautuu vain kerran.

Resonaarin opetussuunnitelma

Resonaarin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma

Resonaarin musiikkiopiston tietosuojaseloste

Tule vapaaehtoiseksi soittokaveriksi

Resonaarissa opiskelevat lapset, nuoret ja aikuiset kaipaavat harjoittelukaveria vapaa-ajan musiikkiharrastukseensa. Jos olet soitto- tai laulutaitoinen, tule mukaan tukemaan innokasta musikanttia!

Ota yhteyttä

Poissaoloilmoitukset omalle opettajalle: katso yhteystiedot sivuiltamme.

Musiikkiopiston toimisto: resonaari@resonaari.fi

Rehtori Markku Kaikkonen: markku.kaikkonen@resonaari.fi

Oppilastiedot ja opinnot, Eepos: hallintoassisentti Kati Näsälä, kati.nasala@resonaari.fi

Laskutus: laskutus@helsinkimissio.fi

Opetus- ja konserttiasiat: opettaja Petri Sämpi, petri.sampi@resonaari.fi